WARMTEPOMPEN

SPAARZAAM & MILIEUVRIENDELIJK

warmtepompen-jrb.jpeg

WARMTEPOMPEN

De warmtepomp kan zowel gebruikt worden voor het verwarmen van de woning als voor de voorziening in sanitair warm water. De warmte wordt onttrokken uit de lucht, de grond of het water, en via water of lucht afgegeven aan uw woning. JRB Technics spitst zich toe op warmtepompen die milieuvriendelijk en vooral energiebesparend zijn. Indien u volledig de energieneutrale richting wenst op te gaan, kan de elektriciteit om de warmtepomp aan te drijven worden opgewekt door onze zonnepanelen.

Naast woningen voorziet JRB Technics ook bedrijven en winkels in de uitrusting van energiezuinige koelings- en verwarmingssystemen.

VLOERVERWARMING

Weinig huiselijke elementen bezorgen u een warmer en comfortabeler gevoel dan vloerverwarming. JRB installeert deze ook naast verschillende andere warmteafgiftetoestellen zoals ventiloconvectoren en handdoekdrogers. Uw energieverbruik zal dankzij de lage werkingstemperatuur ervan een pak lager liggen.

WARMTEPOMPBOILERS

Warmptepompboilers zijn een perfect alternatief voor de gekende, elektrische boiler. Uw elektrisch exemplaar vervangen door een hedendaagse warmtepompboiler heeft een uiterst korte terugverdientijd van gemiddeld 2 tot 3 jaar. Over een slimme investering gesproken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor bestaande woningen, maar ook voor nieuwbouwwoningen.