ELEKTRICITEIT

STOPCONTACTEN, ZEKERINGSKASTEN & ALGEMENE ELEKTRICITEIT

electriciteit.jpeg

JRB garandeert een correct geïnstalleerde elektriciteitsaansluiting in uw woning. Zo geniet u van een veilig en efficiënt stroomverbruik in elke ruimte van het huis, maar ook in de tuin en rondom de woning.

Lichtschakelaars en stopcontacten zijn enkele van de zichtbare elementen in uw woning en bepalen mee de uitstraling van uw leefruimte. Het design van schakelmateriaal is heel uiteenlopend. JRB geeft u graag advies omtrent de mogelijkheden. Aluminium, glas, hout, natuursteen, … Het kan allemaal.

Wie graag dat tikkeltje meer heeft kan opteren voor lichtschakelaars met touchscreen of schakelmateriaal met ingebouwde led-verlichting. JRB luistert naar uw behoeften en maakt u steeds een offerte op maat.

VERLICHTING

Elke ruimte heeft een andere functie, dus is het logisch dat u nood heeft aan aangepaste verlichting. In de eerste plaats moet verlichting functioneel zijn, maar in uw leefruimtes moet deze ook zorgen voor gezelligheid. JRB staat u graag bij om de juiste verlichting te kiezen die de juiste sfeer uitstraalt.

Samen met u stellen we een lichtplan op en houden we rekening met esthetische, economische en ecologische aspecten. Zo kan een spaarlamp en ledverlichting u veel geld besparen op termijn.